...işte beklenen gün geldi acısıyla tatlısıyla hep beraber güldük hep beraber ağladık...Ağustos böceği karınca misali Karıncaların güleceği Ağustos böceklerinin üzüleceği bir gün Karne günü evet yarın karneleri alıyoruz.Kimimiz sevinecek kimimiz üzülecek başarılı olan arkadaşları şimdiden Tebrik ve hayatta başarılar diliyorum.Kötü olanlar içinse biraz moral okul değildirki 2x2=4 öğrenip diiploma almak okul sosyal alanda öğrencinin büyük gelişme sağlamasına yardımcı olur ki bu özelliği kapmış kişiler iş hayatında başarılı olma ihtimali yüksek kişilerdir.Karnesi iyi olup mesleki alanda hiçbir gelişme atılımlar yapmayan fırsatları kullanamayan çok kişi tanıyorum bu yüzden sınıfta kalıp okul hayatı bitenler büyük bir bunalım strese ve hatta intihara kalkışmasınlar...Biliyoruz ki rahmetli Sakıp SABANCI ilkokul mezunu biraz haylazlık biraz vurdumduymazlık ve hatta biraz aptallık yapmış olabiliriz.Ama bizler diplomalı hıyarcı vasfına sahip olmadan da kendimizi kurtarabiliriz.Çevrenize bir bakın okadar çok üniversite mezunu var ki bu konuda önem taşıyan sizlersiniz diploma değil. Okul olmazsa diplomanız olmaz ise olmaz evet hayata bir adım geriden başlarsınız ama hayat bir maraton öne geçebilirsiniz.
Gelelim Karnelere karneleriniz nasıl kimler geçiyor kimler kalıyor kimler okula elveda ediyor.Kimler Takdir kimler Teşekkür belgesi alıyor.
Yorumlarınızı Bekliyorum
http://www.bstml.com/forum/index.php?topic=2151.msg5946#msg5946Teşekkürler
Ersin Aydın