lüks araç kiralama vip araç kiralama istanbul rent a car minibüs kiralama söförlü araç kiralama kiralik mercedes vito kiralama 12 Haziran Cuma 2009 Karneleri Alıyoruz Karneler Moreller Nasıl?
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 12 Haziran Cuma 2009 Karneleri Alıyoruz Karneler Moreller Nasıl?  (Okunma Sayısı 520 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
spinoza
Ersin Aydın
Kurucu

Teşekkür Puanı: 57
Çevrimdışı Çevrimdışı

Eğitime %100 DESTEK

Üyelik Bilgileri WWW
« : 11 Haziran 2009, 01:53:40 »

...işte beklenen gün geldi acısıyla tatlısıyla hep beraber güldük hep beraber ağladık...Ağustos böceği karınca misali Karıncaların güleceği Ağustos böceklerinin üzüleceği bir gün Karne günü evet yarın karneleri alıyoruz.Kimimiz sevinecek kimimiz üzülecek başarılı olan arkadaşları şimdiden Tebrik ve hayatta başarılar diliyorum.Kötü olanlar içinse biraz moral okul değildirki 2x2=4 öğrenip diiploma almak okul sosyal alanda öğrencinin büyük gelişme sağlamasına yardımcı olur ki bu özelliği kapmış kişiler iş hayatında başarılı olma ihtimali yüksek kişilerdir.Karnesi iyi olup mesleki alanda hiçbir gelişme atılımlar yapmayan fırsatları kullanamayan çok kişi tanıyorum bu yüzden sınıfta kalıp okul hayatı bitenler büyük bir bunalım strese ve hatta intihara kalkışmasınlar...Biliyoruz ki rahmetli Sakıp SABANCI ilkokul mezunu biraz haylazlık biraz vurdumduymazlık ve hatta biraz aptallık yapmış olabiliriz.Ama bizler diplomalı hıyarcı vasfına sahip olmadan da kendimizi kurtarabiliriz.Çevrenize bir bakın okadar çok üniversite mezunu var ki bu konuda önem taşıyan sizlersiniz diploma değil. Okul olmazsa diplomanız olmaz ise olmaz evet hayata bir adım geriden başlarsınız ama hayat bir maraton öne geçebilirsiniz.

Gelelim Karnelere karneleriniz nasıl kimler geçiyor kimler kalıyor kimler okula elveda ediyor.Kimler Takdir kimler Teşekkür belgesi alıyor.

Yorumlarınızı Bekliyorum

http://www.bstml.com/forum/index.php?topic=2151.msg5946#msg5946

Teşekkürler

Ersin Aydın
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2009, 01:56:53 Gönderen: spinoza » Logged

Eğitime %100 DESTEK...
hayqoLiq
Arka Dörtlü

Teşekkür Puanı: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

ßni ßrz anLasAnA..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2009, 10:16:58 »

Ben  Teşekkür Belgesi aLdm:D

K a t i L
o L u r
m u
b i r
i n s a n
i ç i n d é k i n i
ö L d ü r ü r s é ?
nazli
Tembel Çocuk
*

Teşekkür Puanı: 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

LİSELİYİZ BSTML'NİN ÖĞRENCİSİYİZ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2009, 20:20:49 »

ne diyim lise 1 bitirdim 9 puanla teşekkür alamadım ama yine doğrudan geçtim

TÜM Ş€HİR AĞLADI S€N GİTTİN DİY€ M€CBUR MUSUN H€P €N UZAĞA GİTMEY€(angel I wake up and live my dreams endlessly crazy for you)(H@diS€-dÜm t€k t€k)
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged: google

Gitmek istediğiniz yer: