|
dj_ufuqq
|
 |
« : 07 Ekim 2008, 14:39:14 » |
|
ATAM
Bugün yatağımızdan hür kalkıyorsak, İstediğimizi dilediğimiz gibi yapabiliyorsak, Bu konuda özgürsek bunu, ATAM hep sana borçluyuz.
Sen olmasaydın ışık olmazdı, Sevgi,saygı,huzur,barış olmadı. İnsanlar bu günlere gelemezdi bunu, ATAM hep sana borçluyuz.
Mutluluk yolumuzu sen çizdin, İnsanlığı barışa çağırdın, Çağdaş uygarlık aşıladın, İşta bütün bunları; ATAM hep sana borçluyuz
ATATÜRK.
Benim, baş öğretmenim Baş öğretmenimin; Adı: Mustafa Kemal Soyadı: ATATÜRK Mustafa Kemal ATATÜRK Baş öğretmenim En büyük Türk Atatürk, Bir sen, fani Mustafa Kemal Bir de biz, Mustafa Kemal’ler Cumhuriyeti, siz kurdunuz Biz yaşatacağız Baş öğretmenimi gördüm, fikirleriyle Yürüyeceğim, daima Baş öğretmenimin izinde Bitmeyen görevini Biz tamamlayacağız Son nefese kadar, çalışıp Bizden sonrakilere Türk ulusunun Nefesinin, sönmeyeceğini Onun ebedi olduğunu, göstererek Parolanı anlatacağız Türk’üm, bizim için Yüksekliğin hududu yok Çalışmak, çalışmak, çalışmak var Asla, yılmak yok Kurtardın, Türk milletimi Hitap ettin, Türk gençliğine Yürüyor Türk gençliği, Baş öğretmenim, senin ilkelerinle Seni, Dünyaya yazdım, almadı Arşa yazdım,, arşta yer kalmadı Yirmidört kasım öğretmenlerinin günü Kalbimde, gönlümde, her an sen varsın Her yılın,, üçyüz altmışbeş günü Baş öğretmenimsin ATATÜRK
ATATÜRK ŞİİRİ
Bayrak yarıya çekilmiş, Atatürk'üm öldü diye. En son yaprak da dökülmüş, Atatürk'üm öldü diye.
Sürü yas tutmş ovada, Kuşlar susmuşlar yuvada, Rüzgar esmez olmuş dağda, Atatürk'üm öldü diye.
Irmaklar yaslı çağlamış, Ağaçlar sessiz ağlamış, Vatan karalar bağlamış, Atatürk'üm öldü diye
AGLAYALIM ATATÜRKLE
ağlayalım atatürkle bütün dünya kan ağladı süleyman olmuştu mülke geldi ecel can ağladı doğu batı cenup şimal aman tanrım bu nasıl hal? atatürk`e erdi zeval memur mebusan ağladı atatürk`ün eserleri söylenecek bundan beri bütün dünyanın her yeri ah çekti vatan ağladı

|